Enda grønnere

Vegetarisk mat fra øverste hylle

kr 429,00

 

Nei, Sicilia dreier seg ikke så mye om mafia lenger.
Det handler derimot om en av verdens rikeste og sunneste matkulturer. Med inspirasjon fra Nord-Afrika, Hellas, Spania og den arabiske verden.
I en måned fartet jeg rundt på øya, banket på kjøkkendører og fikk slippe inn. I restauranter, gatekjøkkener og private hjem. Jeg oppdaget nye veier inn til det livgivende middelhavskjøkkenet, metoder nedarvet gjennom generasjoner.
Oppskriftene og fremgangsmåtene jeg deler med deg, er virkelig fra øverste hylle, med levende øyeblikksopplevelser som ledsagere. Men for all del, dette er ikke bare en siciliansk kokebok. «Enda grønnere» er en vegansk og vegetarisk kokebok, med inspirasjon fra hele verden. Plutselig er du på besøk hos en fransk Michelin-kokk, i neste øyeblikk står du utenfor en food-truck i Catania eller er inne i et kråkeslott i Nord-Norge. Kort sagt, her er det nye utfordringer for alle som vil videre langs den grønne veien.

Enda grønnere

  • Varenummer: 3496
  • Forfatter: Nordahl, Bjørn Olav
  • Sideantall: 224
  • Innbinding: Innbundet
  • Språk: Bokmål
  • Utgivelsesår: 2019
  • Produsent: Norsk Bokforlag AS
  • Antall på lager: 25+ (Sist sjekket 20.05.2019 kl 07:45)

Om forfatteren:

Bjørn Olav Nordahl (f.1963) er kjent som gravejournalist og forfatter. Helt siden barneskolen har han eksperimentert på kjøkkenet, og da han var 14 år bestemte han seg for å bli vegetarianer. Ved siden av jobben i NRK Brennpunkt er han kjøkkensjef ved små og store begivenheter. Den første kokeboka hans, «Kind of Green», er allerede trykket i 15 000 eksemplarer. Nå utfordrer han deg til å ta et steg videre. Omtrent alle oppskriftene i «Enda grønnere» kan gjøres veganske. Til glede for deg og omgivelsene.

Del dette produktet på Facebook: