Om oss

Våre nyeste kataloger:

Bokkatalog:  https://issuu.com/norskbokforlag/docs/bokkatalog_issuu?e=29078448/55882876  

Filtkatalog:  https://issuu.com/norskbokforlag/docs/filtkatalog_issuu?e=29078448/57487966

Norsk Bokforlag begynte sin aktivitet i Kristiania (Oslo) i 1879 med utgivelsen av bladet Tidernes Tegn (i dag Tidens Tale). I 1881 utkom Sunnhetsbladet for første gang.

I dag betjener omlag 70 ansatte våre kunder med litteratur innenfor temaer som:

-          Religion og trosopplæring

-          Helse og livsstil

-          Natur og miljø

-          Biografier

-          Litteratur for barn og tenåringer

-          Reise

Norsk Bokforlag har som mål å øke kunnskap, trivsel og velvære både nå og på lang sikt hos alle vi kommer i kontakt med. Vi søker derfor alltid å ha produkter som passer inn til så mange forskjellige behov som mulig. Vi håper at alle, før eller siden, vil ha nytte av og glede seg over våre produkter.

Våre selgere besøker de norske hjem fra dør til dør. Mange av selgerne kommer til Norge i samarbeid med Utlendingsdirektoratet. I korte sommerperioder tjener de til sine opphold på universiteter forskjellige steder i verden. Ut over dette selger Norsk Bokforlag sine produkter gjennom nettbutikken, bokhandlere, en egen bokklubb og ved særlige arrangementer.

Kvalitetsvarer og kundetilfredshet er i høysetet hos oss. Vi har fantastiske produkter til privatkunder og rimelige pakkeløsninger til institusjoner og bedrifter, som ønsker å høyne personalets trivsel både på jobben og hjemme.

Norsk Bokforlag har en årlig omsetning på mellom NOK 15 og 20 millioner og er i dag et aksjeselskap opprinnelig etablert av Syvendedags Adventistkirken. Kontor, lager og ekspedisjon finner du på Vik i Hole kommune – ved E16 like syd for Hønefoss.