Om oss

Firmanavn: Foreningen Norsk Bokforlag

Organisasjonsnummer: 926 130 412

Våre nyeste kataloger:

Bokkatalog:  https://issuu.com/norskbokforlag/docs/bokkatalog_2020-2021  

Filtkatalog:  https://issuu.com/norskbokforlag/docs/filtkatalog_issuu?e=29078448/57487966

Norsk Bokforlag begynte sin aktivitet i Kristiania (Oslo) i 1879 med utgivelsen av bladet Tidernes Tegn (senere Tidens Tale). I 1881 utkom Sunnhetsbladet for første gang.

I dag betjener omlag 4 ansatte våre kunder med litteratur innenfor temaer som:

-          Religion og trosopplæring

-          Helse og livsstil

-          Natur og miljø

-          Biografier

-          Litteratur for barn og tenåringer

-          Reise

Norsk Bokforlag har som mål å øke kunnskap, trivsel og velvære både nå og på lang sikt hos alle vi kommer i kontakt med. Vi søker derfor alltid å ha produkter som passer inn til så mange forskjellige behov som mulig. Vi håper at alle, før eller siden, vil ha nytte av og glede seg over våre produkter.

Norsk Bokforlag har i over 51 år drevet et studentprogram. Myndighetene har sett med velvilje på programmet som har hjulpet flere hundre studenter og sesongarbeidere fra U-land til å få sin utdannelse på universitets-nivå. Hvert år har vi fått tillatelse fra Arbeidsdirektoratet og Utlendingsdirektoratet til å ha 60 studenter som får arbeide 4 måneder i Norge. Ut over dette selger Norsk Bokforlag sine produkter gjennom nettbutikken, bokhandlere, en egen bokklubb og ved særlige arrangementer.

Kvalitetsvarer og kundetilfredshet er i høysetet hos oss. Vi har fantastiske produkter til privatkunder og rimelige pakkeløsninger til institusjoner og bedrifter, som ønsker å høyne personalets trivsel både på jobben og hjemme.

Foreningen Norsk Bokforlag drives av Syvendedags Adventistkirken. Kontor, lager og ekspedisjon finner du på Vik i Hole kommune, ved E16 like syd for Hønefoss.