Mat som medisin

Kjøkkenveien til et friskere liv

kr 449,00

 

Her starter du på et godt og sunt liv

• Med disse 150 lekre vegetariske oppskriftene kan du gjøre deg selv og din familie en tjeneste. For med den riktige maten kan du ta opp kampen mot de ernæringsmessige årsakene til våre vanligste kroniske lidelser.
• «Sunn mat for enhver anledning» og «Menyer for hele året» hjelper deg å omsette oppskriftene i praksis.
• Tilrettelegg kjøkkenet, matskapet, kjøleskapet og fryseren slik at det blir lettere å lage mat og leve godt.
• Medisinsk bakgrunnsinformasjon forklarer den nyeste vitenskapelige forskning og oppskriftenes helsegevinster, og du vil kunne velge bedre mat og livsstil – for helsens skyld.

Mat som medisin

  • Varenummer: 3498
  • Forfatter: Radd, Sue
  • Oversetter: Fredheim, Egil
  • Innbinding: Innbundet
  • Språk: Bokmål
  • Utgivelsesår: 2019
  • Produsent: Norsk Bokforlag AS
  • Antall på lager: 1 (Sist sjekket 28.11.2023 kl 11:45)

Om forfatteren:

Sue Radd er praktiserende ernæringsfysiolog med høyere autorisasjon (gitt til under 2 prosent av Australias enræringsfysiologer) og en av Australias fremste ernæringseksperter og helsepedagoger. For tiden arbeider hun på et forskningsprosjekt ved University og Sidney om hvordan kosten kan påvirke hukommelsen og tenkeevnen og redusere demensrisikoen.
Sue grunnla en klinikk for ernæring og velvære i Castle Hill (Sidney). Hun har vært konsulent for næringsmiddelsindustrien og den farmasøytiske industrien ved produktutvikling og har bistått i kommunikasjons- og næringspolitiske spørsmål i Australia, New Zealand, Canada og Storbritannia.
Sue er en anerkjent ekspert på plantekost og fytonæringsstoffer og er en av forfatterne bak verket "Eat to Live", som er utgitt på flere språk. Hun ble tildelt prisen "Best Nutrition writing" av australske Vittoria Australian Food Media Awards for sin "Breakfast Book", som er en veiledning og påminner om dagens viktigste måltid.
I 2010 ble hun tildelt en innovasjonspris for sine kulinarisk-medisinske matlagningskurs - "Dietitians Association of Australia President`s Award for Innovation" (til minne om Josephine Rogers, AM). Sue er overbevist om at hvis man vil leve godt, må man spise godt!

Del dette produktet på Facebook: